Pezullohet oficeri i gjashtë i policisë pas vdekjes së Tire Nichols

Një oficer tjetër është pezulluar në mes të një hetimi për vdekjen e Tire Nichols, tha një zëdhënës i policisë së Memphisit.
Preston Hemphill, 26 vjeç, ishte një nga oficerët e policisë që fillimisht ndaloi Nichols për një shkelje të supozuar të trafikut përpara rrahjes së tij fatale.
Pesë oficerë të tjerë janë shkarkuar dhe akuzuar për vrasje të shkallës së dytë.
Një avokat i Hemphill tha se oficeri po bashkëpunon me hetimin.
Videoja e kamerës së trupit dhe pamjet e tjera të incidentit të publikuara të premten tregojnë se Nichols, 29 vjeç, u rrah për vdekje nga oficerët e policisë më 7 janar, pasi ai u tërhoq për një shkelje të dyshuar të trafikut.
Ai vdiq tre ditë më vonë në spital më 10 janar./21Media

Back to top button