Hyseni: Ka nivel të lartë të sigurisë, cdo gjë është nën kontrollë

Hyseni: Ka nivel të lartë të sigurisë, cdo gjë është nën kontrollë

Pas rastit të fundit të vdekjes së një personi në pishinën e Germisë, zyrtarë të kësaj pishine thonë se siguria është në nivel të duhur dhe se çdo është nën kontollë.  Ndërsa ndër qyetarë ka mendime të ndryshme për nivelin e sigurisë në pishinën e Germisë./21Media