Pjesa e parë pa gola

Pritet të shihen zhvillime të reja në pjesën e dytë

Pjesa e parë ndërmjet Barcelonës dhe Juventusit ka përfunduar pa gola. Ndërkohë që Barceloës për 45 minutat e pjesës së dytë do t’i duhet t’i shënojë tre gola për ta dërguar në vazhdime ndeshjën Nëse kjo nuk ndodhë, atëherë Juventusi do ta marrë dritën e gjelbërt për gjysmëfinale./21Media

Back to top button