Plagët tona: Arsimi me “infuzione”!

Njohësit e arsimit kërkojnë që arsimi të kthehet në vëmendje kryesore
Arsimi duhet të kthehet në vëmendjen kryesore theksojnë njohës të kësaj fushe. Ndër të tjera bëjnë me dije se, deri më tani nuk ka pasur interesim të qeverive të bëjnë diçka konkrete dhe të merret me seriozitet cilësia në arsim. (Përgatiti: Albulena Nuha
Kamera: Sejdi Canolli). /21Media

 

Back to top button