Podujevë: Pse u revoltuan fermerët? (VIDEO)

 

 

Është anuluar projekti për mbështetje të fermerëve me multikultiavtorë dhe pajisje përcjellëse në Komunën e Podujevës. Anulimi i këtij projekti po shihet i paarsyeshëm nga fermerët dhe ish drejtori i bujqësisë në komunën e Podujevës./21Media

Back to top button