Policia e Kosovës ka shënuar sot 21 vjetorin e themelimit të këtij institucioni. U tha se rrugëtimi për këto 21 vjet i Policisë, nuk ka qenë i lehtë duke ka pasur sfida të vazhdueshme. Ky institucion u zotua se do të vazhdoj t’u shërbej qytetarëve dhe të kujdesen për sigurinë e tyre./21Media