Brenda 24 orëve, 10 të arrestuar për trafikim të substancave narkotike

Brenda 24 orëve, 10 të arrestuar për trafikim të substancave narkotike

Policia e Kosovës në një konferencë për media njoftoi se brenda 24 orëve të fundit kanë zhvilluar tre aksione, ku kanë arrestuar 10 persona dhe konfiskuar 57,5 kilogram narkotikë.(Teksti-Aurela Elshani, kamera- Sejdi Canolli)./21Media