Hoxhaj: Marrëveshjet e kanë vulën e SHBA-ve

Hoxhaj: Marrëveshjet e kanë vulën e SHBA-ve

Sjelljet e Serbisë gjatë gjithë kohës së bisedimeve me Kosovën, sidomos në fushën e zbatimit të marrëveshjeve të arritura  më ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian i vëjnë në dyshim edhe marrëveshjet për linjën ajrore dhe atë hekurudhore, për të cilat ndërmjetësuan SHBA-të. Skepticizëm për jetësimin e marrëveshjeve të fundit shprehin deputetë të Kuvendit të Kosovës.(E pergaditi- Burim Zariqi, kamera- Lulzim Fana)./21Media