Para objektit të KQZ-së shihen pjesëtarë të Policisë së Kosovës.

Anëtari i Vetëvendosjes në KQZ, Sami Kurteshi ka bërë të ditur se është ftuar sot nga Policia e Kosvës.

Ai ka deklaruar se kryetarja e KQZ- së ka takuar anëtarët e këtij institucionit por jo edhe anëtarët e LVV-së.

Pak para ardhjes në këtë mbledhje Kryetarja e KQZ-së ka mbajtur takim dhe nuk i ka ftuar anëtarët e Lëvizjes Vetëvendosje. Deri sot nuk ka ndodhur diçka që ka ngjarë që ne nuk e kemi përjetuar deri më tani. Dhe kjo është thirrja e policisë së Kosovës, për krijimin e sigurisë në institucionin e KQZ-së, pa asnjë sqarim. Ne e dimë dhe ju e dini se cili është problemi”, ka thënë Kurteshi./21Media