Kamberi: Do të jetë një pasivitet që do t’i kushtojë vendit dhe buxhetit të Kosovës.-Selimi: Gjendja në Policinë e Kosovës e rëndë, mbështesim kërkesat e tyre.-Baxhaku: Besoj që edhe qeveria ka vullnet, por nuk ka para

Kamberi: Do të jetë një pasivitet që do t’i kushtojë vendit dhe buxhetit të Kosovës.-Selimi: Gjendja në Policinë e Kosovës e rëndë, mbështesim kërkesat e tyre.-Baxhaku: Besoj që edhe qeveria ka vullnet, por nuk ka para

Qeveria sot e ka afatin e fundit për plotësimin e kërkesave të Policisë së Kosovës për përfshirjen e tyre në vendimin e pagave shtesë nga 300 euro për korrik dhe gusht.
Nëse ekzekutivi nuk përmbush këto kërkesa dhe ato për kompensimin e orëve shtesë, policia e Kosovës paralajmëron protestë. /21Media