Prapaskenat e fotografive perfekte

Të gjithë e dinë se realiteti është larg fotografive perfekte që shohim çdo ditë në Instagram. Gjithnjë e më shumë, njerëzit janë në rregull për të treguar se kush janë në të vërtetë.
Vienna është një modele nga Tajlanda që jeton dhe punon në Japoni. Në faqen e saj në Twitter, ajo poston foto që tallen me trendet moderne.
Fotografitë e saj tregojnë anën tjetër të shkrepjeve perfekte./21Media

Back to top button