Prej sot me masa të reja kufizuese! (Video)

Këto masa vlejnë deri më 1 shtator

Për shkak të përkeqësimit të gjendjes me covid -19 prej sot në Kosovë hynë në fuqi masat e reja kufizuese.Mbase nuk është e tepërt t’ua kujtojmë këto masa dhe njëherësh të dëgjojmë komentet e qytetarëve në lidhje me këto kufizime. (Teksti-Kujtesa Bajrami – Fana, kamera: Lulzim Fana )/21Media

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button