Vitia: Masat kanë qenë të nevojshme.-Murati: Shumë shpejtë do të hartohet pako e rimëkëmbjes ekonomike

Vitia: Masat kanë qenë të nevojshme.-Murati: Shumë shpejtë do të hartohet pako e rimëkëmbjes ekonomike

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, së bashku me ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, në një konferencë për media, benë të ditur se do t’i mbështesin bizneset e prekura nga marrja e masave mbrojtëse, për pagat e punëtorëve dhe qiratë e tyre, dhe se pakoja e rimëkëmbjes ekonomike do të hartohet pas kalimit të gjendjes emergjente ku do të përfshijë më shumë sektor të ekonomisë./21Media