Preshevë: Shqiptarët nuk ishin në lista zgjedhore!?

Shumë shqiptarë të Luginës do t’i drejtohen organeve të drejtësisë
Pasivizimi i adresave të shqiptarëve në Luginë të Preshevës po konsiderohet si proces administrativ për spastrim etnik të rreth 6 mijë shqiptarëve të hequr nga listat e votuesve në Serbi. Bëhet e ditur se tashmë është përgatitur një listë e gjatë e qytetarëve të Luginës të cilët do t’i drejtohen organeve të drejtësisë, derisa pritet reagim i faktorit ndërkombëtar dhe trysni mbi Beogradin./21Media

Back to top button