Prezantohet projekti KosLift

Sjaastad: Arsimimi, faktori më i rëndësishëm i suksesit

Ambasada Norvegjeze, IPKO Foundation dhe RIT Kosova prezantuan  projektin KosLift, i cili ka për qëllim të mbështesë deri në 1 mijë studentë të Universitetit të Prishtinës dhe universitetit amerikan në Kosovë si dhe 60 biznese kosovare në sektorët e energjisë, Teknologjisë informative dhe prodhimit./21Media

Back to top button