Kurti: Do të jemi qeveri për Shëndetësi.-Syla: Këto premtime realizohen nëse ndahet buxhet më I madh për shëndetësinë

Kurti: Do të jemi qeveri për Shëndetësi.-Syla: Këto premtime realizohen nëse ndahet buxhet më I madh për shëndetësinë

Mungesa e baranve esenciale, mungesa e pajisjeve  të ndryshme si dhe  Ligji për Sigurimet Shëndetësoe, janë disa nga problemet me të cilat  pacientët përballen tash e sa vjet në fushën e shëndetësisë.(Teksti- Valmire HOTI, kamera- Lulzim FANA)./21Media