Sonte në debatin zgjedhor në RTV21 kandidatet për deputete në zgjedhjet e 14 shkurtit kanë shpalosur prioritetet e tyre për Kulturë dhe Sport.

Pranvera Ejupi-Hajzeraj kandidate për deputete nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, ka theksuar disa nga prioritetet që kanë për Kulturën dhe Sportin.

“Pavarësia financiare për institucionet e kulturës, rritje të investimeve në kulturë dhe menaxhim të saktë të fondeve për kulturë, promovim të vlerave dhe traditës tonë”, disa nga prioritetet që përmendi Ejupi-Hajzeraj./21Media