Dumoshi: Çdo student që përfundon studimet do të hyjë në punë…

 

Vlora Dumoshi kandidate për deputete nga LDK-ja në debatin zgjedhor në RTV21 foli për programin e LDK-së për Kulturën dhe Sportin në vendin tonë.

Dumoshi tha se LDK-ja ka një program që ndërlidhet me arsimin sidomos me shkollat profesionale, me theks të veçantë mbështetja në ndërmarrësi.

”Por pjesa më e madhe është në ndërmarrësi, çdo student që i përfundon studimet automatikisht do të hyjë në punë, për ta krijuar përvojën e punës”, tha Dumoshi.

Dumoshi gjithashtu tregoi se në programin e LDK-së është edhe dhurimi i bursave./21Media

Back to top button