Prishtinë: Formë e re e komunikimit me qytetarë

 
Drejtoria e Shërbimeve Publike në Prishtinë po realizon formë të re të komunikimit me qytetarë. Çdo javë do të vizitohet nga një lagje për t’u takuar me banorët dhe për të mësuar shqetësimet e tyre./21Media

Back to top button