Prishtinë: “Kalabria” po sharron në mbeturina!?

Projekti i kolektorit të ujërave të zeza, i pa përfunduar
Mbesim edhe më teje në problemet infrastukturore në kryeqytet.
Një nga projektet e papërfunduara është kolektori i ujërave të zeza në lagjen Kalabria dhe jo vetëm. Banorët e kësaj lagjeje ankohen se problemet e shumta në infrastrukturë po vështirësojnë jetën e tyre. (E pergaditi-Arlinda Hoxha)./21Media

Back to top button