Kërkojnë rritje të pagesës për ndërrimin e natës

Kërkojnë rritje të pagesës për ndërrimin e natës

Vazhdojmë me lajme tjera që kanë të bëjnë  me zhvillimet e imponuara nga Pandemia. Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe profesionistëve të tjerë shëndetësorë protestoi para objektit të Qeverisë së Kosovës me kërkesën e vetme për dyfishim të pagesë për punën që bëjnë në ndërrimin e natës./21Media