Përveç asfaltimit pritet të instalohet kanalizimi dhe të bëhet ndërrimi i gypave të ujit

Përveç asfaltimit pritet të instalohet kanalizimi dhe të bëhet ndërrimi i gypave të ujit

Flasim për një shqetësim të banorëve të një pjese të kryeqytetit. Zvarriten punët në rrugën e Llapit. Në këtë rrugë përveç asfaltimit pritet të instalohet kanalizimi dhe të bëhet ndërrimi i gypave të ujit.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media