Prishtinë: Rrëfimi i vajzës me pitbull…

Vajza thotë se “policia i hodhi sprej teksa po shëtiste qenin”

Në kronikën e radhës do të trajtojmë çështjen e kujdesit shoqërorë e institucional ndaj qenëve endacak dhe atyre shtëpiakë, duke marrë shaks nga rasti i djeshëm që ndodhi me qyetarën Emina Haxhiut, të cilës policia i hodhi sprej derisa ajo po shetiste qenn e saj. (Teksti-Antigona Buqani, kamera-AlbanIsmajli)./21Media

Back to top button