Prishtinë: Shpallen përfituesit e 50 banesave sociale

Ahmeti: Ky proces duhet të aplikohet edhe në komunat e tjera

Komuna e Prishtinës, ka publikuar emrat e përfituesve të 50 banesave sociale në Hajvali. Kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti tha se është i kënaqur me ndarjen e këtyre banesave dhe sipas tij duhet të merret model për të gjitha komunat e tjera. Në total 331 familje kanë aplikuar për të fituar nga ky program, ndërsa për 50 prej tyre janë ndarë banesa për strehim social./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button