Pritet të rinisë lundrimi i trageteve në portin e Durrësit

Në portin e Durrësit sonte pritet të rinisë lundrimi i trageteve, i cili ka qenë i pezulluar deri më tani për shkak të motit të keq.
Ndërkohë, me rënien e forcës së erës dhe dallgëzimit pritet të fillojë lundrimi normal sërish
Trageti GMV do të niset sonte në orën 23:00, ndërsa nga Bari do të fillojë lundrimi drejt Durrësit nga tri tragete që ishin të bllokuar atje pas përkeqësimit të motit.

Back to top button