Pritni borën nesër!

1 min read

KEDS bën apel te qytetarët mos të përdorin energjinë elektrike për ngrohje
;

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se ditët në vazhdim pritet të kemi te reshura të bores dhe temperatura të ulëta. Nga ana tjetër, qytetarët kanë reaguar ndaj deklaratave të KEDS-it, që të mos e shfrytëzojnë energjinë elektrike për ngrohje.
(Teksti-Aurela ELSHANI, kamera- Alban ISMAJLI)./21Media