Privatizimi: Amerikanët na ndihmuan të mos e pësojmë edhe më keq!?

1 min read

Ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave Ali Sadriu para komisionit për privatizim

Ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ali Sadriu, ka raportuar para Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Sadriu tha se ka dyshime mbi një rast të privatizimit në vitin 2003 që ka të bëjë me fabrikën “Silcapor”. Sipas tij, po të mos ishin aleatët amerikan që ndihmuan procesin e privatizimit me ekspertë, privatizimi kishte me pas edhe më shumë lëshime./21Media