Procesi gjyqësor ndaj Salih Mustafës në Hagë

Dëshmoi ish-deputetja Teuta Hadri – e falënderoi Calin për veprimtarinë e tij gjatë luftës
Në Gjykatën Speciale në Hagë ka vazhduar procesi gjyqësor ndaj Salih Mustafës, ku në cilësinë e dëshmitares mbrojtëse dëshmoi ish deputetja Teuta Hadri, e cila gjatë kohës së luftës ka shërbyer si mjeke në UÇK. Ajo deklaroi se në fshatin Zllash ka shkuar më 16 prill të vitit 1999 dhe ka qëndruar tre ditë, ku ka dhënë ndihmë mjekësore për të plagosurit./21Media

Back to top button