Procesi i prokurimit dhe menaxhimi i kontratave në 20 komuna

Organizata Iniciativa për Progres, publikoi raportin me titull “Procesi i prokurimit dhe menaxhimi i kontratave në njëzetë komuna të Republikës së Kosovës”./21Media

Back to top button