Procesi zgjedhor në Obiliq

Pjesëmarrja e qytetarëve në zgjedhe deri në orën 15:00

Gazetari i RTV21, në një lidhje të drejtpërdrejt raportoi për procesin dhe pjesëmarrjen e qytetarëve në zgjedhe në Komunën e Obiliqit./21Media

 

Back to top button