Stavileci: Ka pasur raste të kontrabandës.-   Krasniqi: Është rritur cilësia e produkteve tona                                                

  Stavileci: Ka pasur raste të kontrabandës.-   Krasniqi: Është rritur cilësia e produkteve tona                                                

Tregu i mallrave në Kosovë, që nga vendosja e taksës 100 për qind për produktet me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina, ka pësuar ndryshime. Produktet e këtyre vendeve janë zëvendësuar me produktet vendore, ato nga Shqipëria, Maqedonia dhe nga disa vende të Bashkimit Evropian./21Media