Profesoresha bëhet virale pasi kujdeset për foshnjen e studentes gjatë ligjeratave

Këtë javë në rrjetet sociale u publikua një video në të cilën një profesoreshë universiteti, në një gjest empatie, mbante në dorë foshnjën e një prej studenteve të saj në mënyrë që të përqendrohej në klasë.
Publikimi, i cili është bërë nga një nga shokët e klasës, në llogarinë në Twitter ka arritur tashmë më shumë se 62,000 ‘like’, 5,000 retweet dhe është përsëritur me komente në më shumë se një mijë herë
Dhe nuk është për më pak, sepse akti i mirëbesimit befasoi më shumë se një. Profesor Karol Viviana Vega, nga Universidad Pontificia Bolivariana, dega Bucaramanga, dha një shembull ndjeshmërie për ata mësues që pengojnë nxënësit e tyre kur nuk kanë kujt t’i lënë dhe vendosin t’i marrin me vete në klasë.


Në rrjetet sociale, disa përdorues kanë theksuar nevojën që në ambientet e tyre të vendosen çerdhe në ambiente të ndryshme./21Media

Back to top button