Progresi në shërbimin e jashtëm i ndikuar nga dialogu me Serbinë?!

Mungesa e konsolidimit dhe forcimit të shërbimit të jashtëm të Kosovës, si dhe ngecja e procesit të dialogut me Serbinë kanë ndikuar në ngecjen e politikës së jashtme në vitin që lamë pas vlerësojnë profesorët e marrëdhënieve ndërkombëtare, Arben Fetoshi e Afrim Hoti.(Teksti: Donika Osmani, Kamera: Lulzim Fana)/21Media

Back to top button