Pandemia dhe dhuna në familje!

2 mijë e 198 raste që nga janari deri në nentor 2021
Gjatë 11 muajve të parë të vitit që lamë pas në kohë pandemie, Policia e Kosovës ka intervenuar në rreth 2200 raste të dhunës në familje. Në 78% të rasteve viktima janë femrat, ndërsa në 47% të rasteve mosmarrëveshjet kanë ndodhur mes bashkëshortëve./21Media

Back to top button