Prokuroria Themelore në Ferizaj ka filluar hetimet hetimet në lidhje me rastin e shpërthimit që ka ndodhur dje në restaurantin “Steak House” në Ferizaj,  ku si pasojë  e tij mbetën të lënduar dyzetekatër (44) persona.

“Dyshimet e para lidhur me këtë rast janë që ka shpërthyer një bombolë gazi dhe ky rast është cilësuar si “Shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”.Prokuroria në bashkëpunim me policinë janë duke mbledhur informatat e e nevojshme me qëllim të zbardhjes së këtij rasti dhe rrethanave që kanë quar deri në ngjarjen tragjike. “, thuhet në njoftimin e kësaj prokuorie.

Dje pas orës 14:00 si pasjë e shpërthimit të bombolës së gazit u lënduan 44 persona, disa prej tyre po trajtohen në QKUK disa në Spitalin e Ferizajit./21Media