Prokuroria nis hetimet në KEK

Prokuroria Themelore në Prishtinë nis hetimet për punësimet në Korporatën Energjetike të Kosovës në konkursin e fundit, pas denoncimeve për punësime familjare dhe partiake në këtë ndërmarrje. Në KEK thanë se aktualisht nuk do ketë anulim të konkursit pasi që janë në proces të verifikimit të denoncimeve dhe ankesave. (Përgatiti:Valmire Hoti, kamera: Berat Bahtiri)./21Media

Back to top button