Prokuroria Themelore fton të lënduarit e rastit në “Bon Vivant” të paraqiten në Polici

Prokuroria Themelore në Prishtinë iu bën thirrje të gjithë qytetarëve të cilët kanë pësuar lëndime trupore (të dëmtuarve) në rastin e 4 gushtit në lokalin “Bon Vivant”, të paraqiten në Policinë e Kosovës.

Nga Prokuroria kanë bërë të ditur se të njëjtit kanë afat prej 15 ditësh që të paraqiten në zyrat e tyre ose në Polici, me qëllim të ndriçimit të këtij rasti në plotni.

“Njësia e Hetimeve të Përgjithshme në Prishtinë apo në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, dhe atë brenda afatit prej 15 ditë kalendarike nga dita e publikimit të këtij njoftimi në media dhe në faqen zyrtare të Sistemit Prokurorial, me qëllim të ndriçimit të këtij rasti në plotni”, thuhet në komunikatë.

Back to top button