Autori Afrim Caka prezanton edhe ditarin e tij nga burgu

Autori Afrim Caka prezanton edhe ditarin e tij nga burgu

Në librin “Ata u vranë – lanë pas vetes historinë” të ish të burgosurit politik Afrim Caka, janë përfshirë fakte për vrasjet, masakrat dhe dëmet që Serbia i ka shkaktuar në Kosovë. Libri u cilësua si akuzë ndaj kriminelëve dhe si thirrje për drejtësi për viktimat. (Teksti: Abaz Krasniqi, kamera-Gzim Arifi)/21Media