Havolli: Të kthehet dinjiteti i infermiereve, mamive dhe profesionistëve të tjerë

Havolli: Të kthehet dinjiteti i infermiereve, mamive dhe profesionistëve të tjerë

Infermierët dhe punëtorëve e tjerë shëndetësor  të cilët janë në vijën e parë të frontit në ballafaqim me Covid-19, protestuan me kërkesën për rritjen e koeficientit prej 3.2.
Sindikata e infermierëve, mamive dhe profesionistëve të tjerë shëndetësorë, thanë se nëse kjo kërkesë nuk realizohet sa më shpejtë, masat sindikale do të përshkallëzohen./21Media