Protestë: Kundër abuzimit seksual në shkolla!

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Kërkohet përfshirja e edukimit seksual si lëndë mësimore

Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist ka protestuar para Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit në lidhje me rastin e fundit në mes të fëmijëve të mitur në shkollën “Faik Konica”. Protestuesit kërkuan futjen e edukimit seksual si lëndë mësimore./21Media