Protestë në Gjakovë me moton “As me Sindikatë, as me Qeveri, veç me Fëmijë”

“As me Sindikatë, as me Qeveri, veç me fëmijë”, kjo ishte motoja e kësaj proteste, në të cilën u këmbëngul që mësimi të fillojë sa më parë.
Prindërit dhe përfaqësuesit e shoqërisë civile, organizatorë të kësaj proteste, bënë thirrje që sa më shpejt palët të gjejnë një zgjidhje që do të mundësojë ndërprerjen e grevës dhe rihapjen e shkollave.
Në komunën e Gjakovës në katër shkolla më herët ka filluar mësimi, porse në shumicën e shkollave të kësaj komune ende vazhdon greva./21Media

Back to top button