"Vazhdojnë" protestat

“Vazhdojnë” protestat

Protestat kundër zgjedhjes së kryetarit të kuvendit në Maqedoni pritet të vazhdojnë edhe më tej.

Tv21.tv raporton se tani më protestuesit kanë ngritur tenda para Kuvendit të Maqedonisë.

Pak më parë u evakuan deputetët dhe gazetarët që ishin të ngujuar në parlament, gjithashtu TV21 raportoi se të lënduarit janë dërguar për hospitalizim në Qendren Klinike “Nënë Tereza”./21Media