PSD vendosë kafazë në oborrin e Qeverisë

Partia Socialdemokrate ka vendosur pesë kafazë në oborrin e Qeverisë së Kosovës, sipas tyre, për kontrollimin dhe mbylljen e mediave.

Pas një aksioni simbolik, Sonila Pllashniku nga PSD, akuzoi Qeverinë e Kosovës si autoritative që po dëshiron mbylljen e mediave, sipas saj, siç ishte rasti me Klan Kosovën.

Back to top button