Fshati Gllogovicë pa lidhje transporti me Prishtinën

Fshati Gllogovicë pa lidhje transporti me Prishtinën

Fshati Gllogovicë gjeografikisht i takon komunës së Prishtinës, por jeta e banorëve atje nuk përkon me shekullin në të cilin jetojmë.
Vendbanim pa rrugë, pa infrastrukturë dhe me mungesë të madhe të energjisë elektrike. Disa vajza nuk mund ta vazhdojnë shkollimin e mesëm për shkak të mungesës së transportit  Gllogovicë-Prishtinë.(Teksti-Antigona Buqani, kamera: Xheneta Veliu)/21Media