Pse çohet pluhur për moslicencimin e kompanisë “Kosova e Re”

1 min read

BQK do të apelojë masën e përkohshme për tërheqjen e licencës së kompanisë “Kosova e Re”

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet dhe Financa raportuan përfaqësuesit e Bankës Qendrore të Kosovës, ku u tha se Gjykata Themelore e Prishtinës e ka pezulluar tërheqjen e licencës për “Kosovën e Re”. Përfaqësuesit e BQK-së, mohuan të ketë pasur shkelje ligjore./21Media