Pensionistët: Mos na harroni!

Ata kërkojnë nga qeveria e re t’iu rritën pensionet

Kosova ka rreth 200 mijë pensionistë. Ata marrin pension mujore nga 90 deri 260 euro varësisht nga kategoria të cilës i takojnë. Por pensionistët janë të pakënaqur dhe kërkojnë nga qeveria e ardhshme që të ketë rritje të pensioneve.(Përgatiti : Arlinda Hoxha, kamera- Gyner Muja./21Media

Back to top button