Pse po protestojnë punëtorët e KEK-ut?

Ata po kërkojnë kushte minimale të punës, në të kundërt do të ndërpresin prodhimin
Punëtorët e Sindikatës së Re të Korporatës Energjetike të Kosovës protestuan sot para Divizionit të Termocentralit “Kosova B”, me ç’rast adresuan kërkesat e tyre, përfshirë kushtet e punës, sigurimin shëndetësor dhe marrëveshjen kolektive, kërkesa këto që, siç thanë, deri më tani nuk janë marrë parasysh.(Teksti-: Xheneta Veliu, kamera: Sahit Troshupa)./21Media

Back to top button