Zogaj: Kosova përfiton nga huazimi i qelive të burgut të Danimarkës

Marrëveshjen ndërmjet Kosovës dhe Danimarkës për transferimin e të burgosurve në qelitë e Kosovës, konsiderohet lajm i mirë nga ish-drejtori shumëvjeçar i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Sokol Zogaj. Thotë se Kosova përveç se do të përfitojë një shumë të konsiderueshme mjetesh, do të përfitojë edhe në edukimin e personelit. Ndjekim intervistën e zhvilluar nga kolegia, Fitore Ademi./21Media

Back to top button