Sa është pasuria e liderëve

Sa është pasuria e liderëve

Në Agjencinë Kundër Korrupsionit, janë publikuar deklarimet e pasurisë nga zyrtarë e politikanë shtetërorë.

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi i cili së fundmi ka kaluar në shtëpinë e tij të re luksoze, në deklarimin e pasurisë tek Agjencia Kundër Korrupsionit e ka vlerësuar 350 mijë euro. Shtëpia 350 mijë eurosh ka 450 metra katror dhe është në pronësi të përbashkët, mes tij dhe bashkëshortes së tij.

Në sqarimin e dhënë për AKK-në, Thaçi thotë se 113 mijë euro janë investuar në shtëpinë e kontraktuar, ndërsa pjesët e tjera i ka shpenzuar për shpenzime familjare dhe rreth 7 mijë euro thotë se i ka ende në llogari.

Vitin e kaluar, Thaçi kishte deklaruar se posedon dy vetura, një “Audi A4” dhe një “Audi Q5”, ndërsa këtë vit, ai ka deklaruar vetëm veturën e Q5.

Deklarimi i pasurisë – Hashim Thaçi

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka deklaruar se ka një shtëpi banimi të lëshuar me qira, shtëpi familjare –Kullë, Tokë kodrinore, tokë-truall, shtëpi banimi dhe një banesë.

Deklarimi i pasurisë – Ramush Haradinaj

Pasurinë e ka deklaruar e kryeparlamentari Kadri Veseli.

Deklarimi i pasurisë – Kadri Veseli

Këtu gjeni deklarimet e pasurisë nga zyrtarët shtetërorë.