Publikohet programi i Festivalit të Teatrove në Ferizaj

1 min read

Nga 20-26 tetor, Festivali i Teatrove në Ferizaj do të japë gjithsej shtatë shfaqje.

Si pasojë e Covid-19, edicioni i 50-të ishte anuluar, kështu që dy edicionet përkatësisht i 50-të dhe 51-të do të mbahen në të njëjtën kohë.

Sipas programit, festivali hapet me shfaqjen “Vizitë zonjës plakë” të Teatri “Adriana” në Ferizaj dhe mbyllet me shfaqjen “Kosovo for Dummies” të Teatrit të Gjilanit, kështu është bërë e ditur në faqen zyrtare të Teatrit “Adriana” Ferizaj./21Media